Hvornår Trækkes Penge Fra Mastercard? Se Trækningsdatoen Her

Livsstil
September 18th, 2020

Som udgangspunkt bliver dine penge trukket fra dit Mastercard, så snart transaktionen er foretaget. Det gælder uanset, om der er tale om en kontanthævning eller en elektronisk betaling med dit Mastercard.

Du kan dog opleve forsinkelser, idet reservationen og trækningen af penge på din Mastercard-konto først sker, når din bank har modtaget en melding om transaktionen. Er denne forsinket, så sker reservationen af det brugte beløb først, når din bank har modtaget beskeden.

Sørg for at pengene kan trækkes

Uanset om du har et Mastercard med en tilknyttet kredit. eller om du har et Mastercard Debit, så skal du selv sørge for, at der er dækning for det anvendte beløb på din Mastercard-konto.

Er der ikke det, så kan du risikere, at betalingen afvises og dit køb bliver annulleret. Det er op til den enkelte Mastercard-bruger selv at have styr på denne del.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt pengene kan trækkes fra dit Mastercard, så kan det være en god ide, at du tjekker din netbank eller kontakter din bank, før du anvender dit Mastercard. 

Generelt vil det være en god ide, uanset om du bruger et Mastercard eller en anden form for kreditkort, at du løbende tjekker din saldo på dine konti, så du har et løbende overblik over dit forbrug.

Når du køber varer eller ydelser med dit Mastercard, kan du se, at dine penge først trækkes noget efter selve købet. I den tid vil pengene til dit køb stå som reservationer og først blive trukket senere. Du kan dog ikke disponere over de reserverede beløb, så sørg derfor for at vide, hvad saldoen er, når det reserverede beløb er trukket fra.

Næste indlæg