Hvordan Laver Man Sin Egen Julekalender

Livsstil
November 10th, 2020

Der findes forskellige metoder, hvorpå du kan lave din egen julekalender. 

Især op til jul er der mange, der rigtig gerne vil forkæle ens nærmeste med en hjemmelavet kalender, da der på den måde kan komme lidt mere personlighed ind i kalenderen. På den måde kan man også få ting, man kan enten få ting, man får brug eller får spist, da der nemt er ting til overs eller ting, der bliver smidt ud, når man køber en af de mange julekalendere i forretningerne. 

Chokoladekalenderen

Denne kalender er jo nærmest en sikker vinder hos de fleste. Det sjove, ved at lave sådan en kalender selv, er, at du kan variere mellem de enten købte chokolader eller de hjemmelavede chokolader. Jeg har selv en veninde, der laver chokoladejulekalendere til hele familien, hvor hun laver chokoladerne fra bunden og varierer mellem 3-4 forskellige slags. Der er jo også forskellige smagspræferencer i ens familie jo ;-) 

Disse kalendere, som hjemmelavet, kan kun falde i god jord, da de jo kan blive fyldt med de chokolader, man elsker at spise eller måske også med nye smagskombinationer, som man ikke er stødt på så ofte.

Den Kreative Kalender

Mange synes også, at de kreative kalendere har en stor betydning end et enkelt stykke chokolade om dagen. Her kan man jo udfolde sin egen kreativitet, enten hvor du hækler/strikker ting, små tegninger, små søde beskeder eller bare kreative ideer i den hobby, du nu har. 

Det kreative aspekt har ingen faste rammer og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser, når det kommer til, hvad ens egen julekalender skal indeholde.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis bestille Christina Watches. Tusind tak for støtten.

Næste indlæg