Hvordan Laver Man Gin Fra Bunden?

Livsstil
August 19th, 2021

Aldrig har det været så populært at få sig en lille lækker cocktail med gin.

Efterhånden er der et meget stort udvalg af forskellige gin på markedet alle sammen med forskellige smag lige fra rabarber til citrus.

Kunne du godt tænke dig at fremstille din egen unikke gin, som du kan vise frem, når du får gæster? Så skal du læse med her, da det faktisk er ret enkelt at lave sin egen gin.

Du skal bruge en alkohol, der er neutral i smagen som for eksempel vodka eller snaps. Denne skal have en spiritus procent på omkring 40%.

Det eneste du skal gøre er at tilsætte enebær til din basis

Her finder du fremgangsmåden:

  • Knus enebærrene eller brug dem hele
  • Kom enebærrene op i glasset med vodka / snaps
  • Lad det trække 8-24 timer alt efter hvilken smag du ønsker
  • Si herefter din basis gin gennem kaffefilter eller et stykke stof for at få alle urenhederne ud.

Nu har du fremstillet din helt egen gin, men den smager endnu ikke af så meget. Derfor kan du tilsætte lige præcis de krydderrier du ønsker og dem du holder allerbedst af og få din nye yndlingsgin.

For få dage siden lavede jeg min egen gin, hvor der i opskriften skulle tilsætte kardemomme, peber, en lille smule chili og en anelse nelliker. Jeg er ikke helt sikker på, at mængden af de forskellige ingredienser var helt passende, da den smager pænt meget af kardemomme. Dog tænker jeg, at jeg nok skal få den drukket sammen med veninderne.

Her skal vi huske at takke: Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette tekstindlæg. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Pernille Corydon eller utallige andre gode varer. Tusind tak for støtten, siger vi.

Næste indlæg