Hvordan Finder Man Sin Egen Stil?

Livsstil
August 10th, 2021

Det kan altid være svært at finde ud af, hvilken stil man egentlig har, men hvordan finder man den egentlig? 

Det vil jeg forsøge at gøre dig lidt klogere på, eller i hvert fald give dig noget inspiration til, hvordan du kan finde den stil, der passer til dig.

Føl dig godt tilpas

Jeg har selv haft rigtig svært ved at finde min stil, men jeg gjorde egentlig det, at jeg tog tøj på, som jeg havde det behageligt og godt i. Når du også får noget tøj på, som du føler dig tilpas i, så får du også noget selvtillid, som du udstråler. 

For at finde noget af ens stil, skal man selvfølgelig også prøve tingene af, ligegyldigt om det er tøj, sko, hat osv. Hvis du ikke prøver noget nyt af, så kan du heller ikke finde ud af, om det passer til dig eller ej.

Anderledes

Det er okay at være anderledes i sin tøjstil. Der er ikke nogen, der siger, at man skal følge moden eller købe det der er aktuelt i butikkerne lige nu. Hvis du ikke kan lide det, hvorfor så gå med det? Så har du lyst til at gå i pang-farver eller have lidt gammeldags stil, så gør det! Kigger folk, så lad dem kigge. Det betyder bare, at du er gennemført :)

Jeg har altid haft en svaghed for at gå i sportstøj og lidt større trøjer. Det bærer jeg stadigvæk med selvtillid, fordi jeg kan lide at gå med det. Til gengæld kommer du aldrig til at se mig i crop-top, da jeg aldrig ville have det godt med at vise min mave til nogen.

Det kan være svært at finde sin stil, men det er simpelthen at prøve sig frem, så finder man den på et tidspunkt !

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet dette, du lige læste. Her kan du eksempelvis købe Pernille Corydon, og meget meget andet. Derfor er dette, du lige læste, ikke upartisk.

Næste indlæg